Het team

Het team van De Rank heet u van harte welkom op onze school. Wij doen ons uiterste best om er voor uw kind een onvergetelijke schooltijd van te maken. Wij hopen dat onze website, de schoolgids, onze nieuwsbrieven en andere informatie u een goed beeld geven van ons werk, onze visie op het onderwijs en van alle activiteiten die De Rank rijk is.

Mochten er toch dingen niet duidelijk zijn, hebt u vragen of suggesties, dan horen wij dat graag. Via het contactformulier of telefonisch kunt u contact met ons opnemen.

Over ons team

Ons team is hecht en staat stevig met de voeten op de grond. Wij willen onszelf en de kwaliteit van het onderwijs voortdurend verbeteren. Vandaar dat we werken met Stichting Leerkracht, waarbij leraren en schoolleiding intensief samenwerken om het onderwijs op De Rank naar eigen inzicht te verbeteren.

Drie processen staan hierin centraal: lesbezoek én feedbackgesprek, gezamenlijk lesontwerp en gestructureerd, kort overleg in kleine teams bij een bord om leerlingdoelen en verbeteracties te bespreken. Leraren leren zo van elkaar en innoveren samen het onderwijs.

 ,,Als team leren wij met Stichting Leerkracht werken vanuit de doelen die we stellen. In vergaderingen, kwartier tijd en bordsessie bekijken we wat goed ging deze week.”

Door als leerkrachten bij elkaar te kijken, ideeën op te doen en feedback te geven, verbeteren we de kwaliteit van het onderwijs voor onze leerlingen. Die komt door Stichting Leerkracht echt centraal te staan. En daardoor krijgen wij goed in beeld wat een kind nou precies nodig heeft op school.

Leerkrachten:

Groep 1/2a      

Juf Dagmara (ma t/m vr)

Groep 1/2b     

Juf Saskia       
(ma, di, do, vr)
Juf Josine   
(woe-ochtend)

Groep 3     Juf Bianca
(ma, di, woe)
Juf Anja
(do, vrij)             
 
Groep 3/4    

Juf Janneke
(ma, di)
Juf Mirjam
(woe, do, vrij)   

Groep 5    

Juf Annelies
(ma, di)
Juf Truus
(woe, do, vrij)

Groep 6    

Juf Else             (ma)
Juf Lisa 
(di, woe, do, vrij)

Groep 7     Juf Naomi
(ma t/m vrij)
 
Groep 8    

Juf Else               (di)
Meester Matthijs 
(ma, woe, do, vrij)

Ondersteunend personeel:

Directeur a.i.    

Jurgen Bruggeman
(ma, di, do, vrij)                

Intern begeleider

    Juf Josine
(woe-mi, do, vrij)
 

Daltoncoördinator

   

Juf Truus
(di)

Onderwijsassistent Onderbouw

   

Juf Bente
(ma t/m vrij)

Onderwijsassistent Bovenbouw

   

Juf Mieke           
(ma t/m vrij - ochtenden)

Cheetahs (Plusgroep)

    Juf Annelies
(wo)