Over ons

Samen groeien op Daltonschool De Rank

Bij ons op basisschool De Rank zorgen we samen met onze leerkrachten, leerlingen en hun ouders voor groei. De meesters en juffen op onze Daltonschool in stadsdeel De Vijfhoek in Deventer kijken voortdurend naar wat een kind nodig heeft om zich te ontwikkelen. En dagen het uit om zelfstandig en samen met anderen te leren en te leven.

Bij De Rank werken en spelen we volgens de christelijke waarden en normen. Iedereen is welkom, niemand wordt buitengesloten, we gaan respectvol met elkaar om. Dat vinden we erg belangrijk. Elke ochtend beginnen we samen de dag. Soms met een mooi verhaal uit de bijbel, soms met een lied, soms met een gesprek over wat er gebeurt in de wereld. Ondertussen krijgen ze Daltononderwijs van hoogstaand niveau. Zo laten wij onze kinderen groeien en hun eigen weg te vinden in de maatschappij.

Onze school is een Varietas school. Dat kun je zien aan het label bij ons logo, een kwaliteitskeurmerk. Want elke Quo Vadis school gaat voor onderwijs van topkwaliteit, oprechte aandacht voor kind & ouder en respectvol gedrag voor jezelf en anderen.