Kinderopvang

Met plezier en betrokkenheid verzorgen wij de opvang van uw kinderen. In een veilige, vertrouwde en gezellige omgeving bieden wij uw zoon of dochter een plek waar hij of zij zich thuis voelt en waar u gezien en gehoord wordt. Of het nu gaat om peuters of schoolgaande kinderen uw kind is bij ons van harte welkom!

Buitenschoolse opvang bij Sam&ko

Na school is het tijd voor ontspanning! Bij de buitenschoolse opvang vangen we kinderen van 4 tot 13 jaar op. Uit school drinken en eten we eerst samen, daarna kunnen de kinderen kiezen uit één van onze activiteiten. Knutselen, lezen, koken, timmeren, lekker buiten spelen of gewoon even luieren. Het kan allemaal. Op onze locaties organiseren we allerlei leuke activiteiten, waar uw kind aan mee kan doen.

Peuterspelen bij Sam&ko

Peuterspelen is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam! We werken op al onze locaties met Piramide. Dit is een educatieve methode en stimuleert jonge kinderen op een speelse manier in hun ontwikkeling. Binnen deze methode wordt gewerkt met thema’s. Door een combinatie van vrij spel en gezamenlijke activiteiten wordt de kinderen een inspirerende omgeving geboden waarin ze zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen en voorbereiden op de basisschool.

De Rank en Sam&ko

Voor de opvang van kinderen is er een intensieve samenwerking tussen de Rank en Sam&ko. Sam&ko verzorgd hier de opvang op de peuterspeelzaal en de buitenschoolse opvang, die gevestigd zijn in de school. Samen met de school zorgen we voor een doorgaande pedagogische lijn bij het peuterspelen en bij de buitenschoolse opvang. Buitenschoolse opvang De Rank is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Heeft u opvang nodig op woensdag en vrijdag? Dan vindt deze plaats bij Sam&ronja. In de schoolvakanties vindt de opvang op maandag t/m vrijdag plaats bij Sam&billy.

Vanuit het peuterspelen kunnen kinderen, als ze 4 jaar zijn, doorstromen naar de kleutergroep van de Rank. Hierbij begeleiden we de kinderen goed en zorgen we voor een warme overdracht aan de leerkracht. De kinderen die gebruik maken van peuterspelen hebben ook een gegarandeerde plaats in de buitenschoolse opvang, als u hier gebruik van wilt maken.

Meer informatie vindt u op de website van Sam&ko