Nieuws

Studiedag

Maandag 13 maart is er een studiedag en zijn alle leerlingen vrij

 

studiedag

12 maartLees verder
Kerstwens

Het team van de Rank wenst u hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2023

kerstwens

23 decemberLees verder
Denkt u eraan? Morgen studiedag

Studiedag Ante - OBS Flevosprong

22 septemberLees verder
Extra data wieltjesdag

In verband met de festiviteiten van afgelopen (en komende) maanden kon wieltjesdag niet doorgaan. Vandaar dat we extra data hebben gepland. Op 

  

      vrijdag 17 juni en vrijdag 8 juli

 

mogen wieltjes mee naar school!

Basisschool Bellevue - Beste ouder(s), Elke donderdag is het WIELTJESDAG in  de lagere school van onze campus! Dit betekent dat de kinderen van de  lagere afdeling zich kunnen uitleven op wieltjes op

 

 

 

 

Wij staan hier sterk op de Nationale Daltondag

Inline image

 

Iedereen weet het, iedereen ziet het. De oorlog in Oekraïne. Het is verschrikkelijk.
Wij willen graag iets doen met de kinderen om de mensen daar te helpen. 

 

Morgen,16 maart 2022, is het Nationale Daltondag. Niet alleen bent u dan van harte welkom om een kijkje op onze school te nemen, ook maken wij ons deze dag sterk voor Oekraïne.

Zo hebben alle leerlingen iets gemaakt, wat u op deze dag kunt kopen. Hier hangen geen prijzen aan, het gaat om wat u wilt bijdragen.

Ook juf Mirjam heeft een mooie vaas gemaakt, dat verkocht wordt aan de hoogste bieder.

 

Tot slot zullen wij om 11.55 uur met de hele school buiten op het plein het lied “Wij Staan Hier Sterk” zingen. Op dat moment zijn er andere basisscholen in Nederland die hetzelfde doen.

Wat een mooi signaal geven wij daarmee af! 

 

Muziek verbindt en gaat alle landsgrenzen over. Het tijdstip, 11.55 uur, geeft de ernst van de situatie in Oekraïne aan. 
Komt u kijken?

 

Wij hopen hiermee een mooi bedrag op te halen dat we overmaken naar Giro555.

Op www.WijStaanHierSterk.nl kunt u de tekst en de muziek downloaden. Zo kunt u samen met 
uw kind het lied ook thuis oefenen. 

 

We hopen u te zien op 16 maart!

 

Inline image

 

 

15 maartLees verder
Speelgoedactie voor het goede doel

Dankzij een heleboel gulle kinderen en ouders is een enorme hoeveelheid goed en fijn speelgoed ingezameld voor het Verbindingscentrum. Juf Daniëlle kreeg dagelijks tassen mee bij de deur en het lokaal werd al voller en voller gedurende de week.

 

Niek uit groep 7 en Fabiënne uit groep 6 mochten mee om het speelgoed weg te brengen. Bij het Verbindingscentrum waren ze er erg blij mee.

Zij stallen het speelgoed uit in kasten. Zo kunnen kinderen uit gezinnen, waar weinig geld is voor iets extra's, daar iets uit kiezen.

 

speelgoedactie

20 decemberLees verder
Groot raadsel op de Rank

Vandaag stond er plotseling een bed voor het kantoor van juf Linde. Heeft er iemand geslapen vanacht? En wie dan? Of is juf Linde zo druk dat ze 's nachts op school blijft slapen? Maar dat zou toch ook gek zijn ?

 

Inline image

30 novemberLees verder
First Lego Leage

Een aantal van onze leerlingen uit de groepen 6,7 en 8 doen mee met de First Lego Leage. FIRST® LEGO® League Challenge is een internationale technologiewedstrijd. Het daagt kinderen uit te denken als wetenschappers en technici. Tijdens ieder seizoen werken de teams aan een innovatieproject. Daarnaast leren de kinderen hun eigen robot bouwen en programmeren om hier vervolgens verschillende missies mee uit te voeren in een robotwedstrijd. Het thema van dit jaar is CARGO CONNECTSM. Onze leerlingen worden uitgedaagd hun natuurlijke nieuwsgierigheid, verbeeldingskracht en kritisch denkvermogen te gebruiken om de wereld van transport te ontdekken. Hoe wordt vracht vervoerd, gesorteerd en afgeleverd op de plaats van bestemming en hoe kunnen we innovatieve oplossingen creëren door middel van robotica?

Op 22 januari is de finale in Enschede. 

 

5897B1B8-11F0-4D32-8104-0B652FF8FA04.jpeg

6 novemberLees verder
Agenda
2e Pinksterdag: alle leerlingen vrij
Rankblad
Schoolfotograaf
Leerlingenraad

“In verwondering en vertrouwen samen bouwen”

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren