Home>Nieuws>Sinterklaas

Sinterklaas

woensdag 9 december 2015

Sinterklaas was goed op tijd dit jaar. Hij kwam al iets voor half 9 aan op het schoolplein. Sint had dit jaar 2 Pieten meegenomen.  Juf Mirjam stelde de kinderen vragen over het Sinterklaasjournaal. Gelukkig kwam de Piet aan met de Hunebed steen zodat de deur geopend kon worden.

In de klas kwamen de ouders en opa’s ons al snel ophalen om te starten met het circuit. Alle kinderen gingen in een groepje van ongeveer 7 kinderen een spelletje doen. Er was een stoelendans, cadeautjes in de schoorsteen gooien of inpakpapier versieren. Er moesten natuurlijk ook pepernootjes gegeten worden, wat gedronken worden  en we gingen luisteren naar een verhaal. Ook zijn alle kinderen bij Sinterklaas geweest. Wat was dit mooi om te zien. Sinterklaas nam echt de tijd voor iedereen en er was tijd voor een grapje. Ook hebben alle kinderen een hand pepernoten gehad van de Pieten.

Om half 12 kwamen de Pieten de cadeautjes brengen. De meisjes hadden strijkkralen gekregen en de jongens een spelletje. Blij en  tevreden  gingen we het weekend in. Thuis Sinterklaas vieren……