Home>Nieuws>Feest in groep vier!

Feest in groep vier!

donderdag 5 april 2018

Feest in groep vier!

 

Op vrijdag 23 maart vierden de juffen van groep vier hun verjaardagen.

De klassenouders en de kinderen hadden de weken daarvoor al heel wat voorbereid.

Het thema van de juffendag was “Holland”.

Bij binnenkomst in het lokaal bleek de klas prachtig versierd te zijn in stijl met het thema.

We speelden de ochtend buiten allerlei oudhollandse spelletjes, zoals zaklopen, blikgooien, een ballonnenspel, een proeverij, enzovoort!

Bij terugkomst in de groep keken we film en voor de lunch aten we broodjes knakworst.

’s Middags hadden we een prachtige talentenshow! Het speellokaal was omgebouwd tot een heus theater met een podium, verlichting, banken en een geluidsinstallatie. Ieder kind had zich in mogen schrijven voor de talentenshow en er werden heel veel leuke optredens verzorgd. Er was volop aandacht en respect voor elkaar en iedereen heeft genoten van alle talenten die op het podium stonden!

We willen de kinderen bedanken voor de prachtige paaseieren, die we in de gekregen Paastakken konden hangen. Ook bedankt voor het mooie en lekkere pakket dat we kregen: allemaal Nederlandse producten in een mooie doos.

Ook willen we de klassenouders bedanken voor de fantastische organisatie. Alles was prima voor elkaar: complimenten! De ouders die zorgden voor begeleiding, de broodjes knakworst, de afwas, het opruimen en andere zaken: ook bedankt. Met elkaar hebben we er een prachtige dag van gemaakt!